Welkom

op de website van Maakt bvba
- Sfeermakers in huis & tuin -
Hier laten we zien dat we een creatief ondernemend duo zijn met projecten voor
huis, tuin & grafiek.
Veel kijk- & leesplezier!

Kathleen & Bruno

Kath. & de vogel

Kath. & de vogel

Langs het fietstraject en tevens street art project - Yellow Brick Road - in de Rupelstreek vroeg Kanter Dhaenens in 2015 me om een mural te maken. Aangezien mijn handelsmerk meer leunt aan kleine, lieve conceptvormige vormen, besloot ik 'de Vogel' in het leven te roepen.

Bij het ontwerpen ga ik steeds op zoek naar de meest eenvoudige vormen, nl. de essentie of de basisvorm. Hoe kan men een vogel in iets herkennen met een minimum aan lijnen en vormen. Het lijkt eenvoudig, maar eigenlijk is deze vogel al van ver gekomen. Hij gaat al even mee en heeft al wat vormen doorstaan. 

Zo is deze kleine schattigaard op meerdere huisjes geland en zoekt hij steeds naar een soortgenoot. Je zou kunnen zeggen dat hij een boodschap brengt: 

- life is better with friends -

Je kan de vogels vrij bezichtigen in de straten van Noeveren en in de Blauwtraat 11 te Boom. Het kan zijn dat er enkele al verdwenen zijn omdat slakken grote fans zijn van mijn lekkere paste up lijm. :-) Wie in de Rupelstreek woont langs de route, kan uiteraard een aanvraag indienen voor een eigen exemplaar via kathleen@maakt.net

Noeveren is een prachtige plek voor wie houdt van industrieel erfgoed en de daarbij horende kleinschalige arbeiderswoningen.

Noeveren is een prachtige plek voor wie houdt van industrieel erfgoed en de daarbij horende kleinschalige arbeiderswoningen.

YBR_kath 05.jpg
Tuinbank & Tafel

Tuinbank & Tafel

Planten & Ambachtenbeurs

Planten & Ambachtenbeurs